Hvad koster en Day taske?

Som vi alle ved, så er Day Birger et Mikkelsen et udbredt mærke i Danmark. Det er et af de største danskejet tøjfirmaer, men en årlig omsætning på omkring en milliard kroner.

Vi synes at Day, er det fedeste mærke til prisen. Du får virkelig god kvalitet for pengene, og prisen ligger typisk på ca 149 kr på deres toilettasker, 495 kr. på deres klassiske ”Gweneth” tasker og så helt op til 1.099 på deres eksklusive ”Cross body” tasker. Du kan finde disse fede tasker på dette link: DAY tasker & finde andre ligende tasker!

 

Hvor køber man Day tasker?

 

Day tasker er ikke for prangende eller eksklusive, men perfekt hvis man mangler en lækker hverdags taske. De kan bruges til arbejde, skole og fritid. Derudover er det normalt ikke svært at finde forhandlere som sælger Day tasker, dog har vi indgået et partnerskab med Bubbleroom, som gør at vi kan give 10% på alle ordre som du fortager dig på deres hjemmeside, så længe du handler for over 100 kr.

Hvis du trykker på nedenstående banner, så kommer du direkte ind på bubblerooms hjemmeside. Her skal du bruge rabatkoden: NEWWEB

link til bubbleroom

 

 

 

Kvinde med day taske i stiletter

 

Du kan vende tilbage til forsiden her: Luksus tasker,hvor du kan læse mere om de seneste trends indefor modetasker.