Sleek & Beautiful

Her finder du alt om

Designer tasker online

Her på luksustasker.dk kan du finde alt om de nyeste mode tasker til kvinder. Vi anmelder, anbefaler og kommer med guides til hvordan du kan lave din egen taske.

Vores udvalgte mærkevare tasker

Vi anbefaler stærkt at du tager et kig på vores udvalgte designer tasker. Disse tasker passer alle perfekt til den store shoppetur, da de alle er meget rummelige med plads til alle dine ting.

Sleek & Beautiful

By Marlene Birger - Grineeh

Denne dejlige chokolade farvede taske er perfekt til hverdagen. Dette er ikke en af Malene Birgers dyreste tasker, men vi synes den er virkelig smuk og billig designer taske.

Sleek & Beautiful

Tiger of Sweden - Aretz

Denne frække bordeaux farvede skuldertaske lavet af skind fra Tiger of Sweden, er en af vores favoritter. Det er ikke en taske for alle, men den har en særlig plads i vores hjerter. <3

Sleek & Beautiful

Tiger of Sweden - Louise Tote Bag

Chique tote bag fra Tiger of Sweden... Vi elsker dens classy tidsløse design. Vi kan klart anbefale denne taske.

De mest solgte tasker

De mest solgte luksus tasker lige nu. Disse kendte designer tasker er udvalgt fra en lang række hjemmesider, hvor vi har valgt de mest populære og pæneste tasker. Vi har pga. Days store popularitet udenladt dem fra denne kategori, du kan dog læse mere om day tasker her: http://luksustasker.dk/koster-day-taske/

Vores seneste blogindlæg om tasker

Vi arbejder løbende med at udarbejde nye relevante artikler som omhandler tasker.

No Posts to show.