Os fra Luksustasker fik som nogen af de første i Danmark, mulighed for at testprøve det nye danske sammenligningssite for tøj, sko og tasker! Webshoppen kan findes her på https://ganto.dk/. Sitet hedder Ganto, og tilbyder et kæmpe udvalg af tasker og meget andet. Vi er selv ret vilde med deres fede udvalg af tasker til kvinder, som rækker over 500 forskellige tasker! Vi er også ret vilde med hele konceptet bag Ganto. Sitet præsenterer dig for produkter fra alle store danske webshops, og giver dig det bedste og billigste tilbud. Godt nok så kan du ikke købe noget direkte på Ganto, men du bliver i stedet sendt til den webshop som kører det bedste tilbud. Udvalget af webshops er også ret imponerende, og vi er ret vilde med udvalget. Man kan blandt andet finde produkter fra webshops som lykke by lykke, som vi her på redaktionen er helt vilde med!

Konklusion

Her på redaktionen er vi blevet ret godt enige om, at vi har fundet vores nye foretrækkende shopping site. Mest fordi vi ikke længere behøver at browse 10+ forskellige sites nu, da det hele er samlet 1 sted. Blot på deres kollektion af tasker, så har de flere tasker end noget andet site vi handler hos. Der er stadigvæk nogen features som bliver udarbejdet, som f.eks. ønskelister og meget andet som kommer til at gøre shoppen endnu bedre på længere sigt, og vi er sikre på at dette site kommer til at tage Danmark med storm!

Happy shopping! 😉