Det er ikke altid det sjoveste eller det nemmeste, man gider måske ikke helt, men man vil jo gerne være sammen med familien. Jeg blev her den anden dag inviteret på telttur, med hele familien. Det var egentlig meget hyggeligt, men jeg fik ødelagt meget af mit dyre tøj. Derudover fik jeg købt en masse teltudstyr fra: teltilbud.dk som jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til nu her.

Det var en hyggelig fredag eftermiddag, hvor vi tog afsted mod en telt plads midt ude i igenting. Jeg har aldrig været den store fan af teltturer, derfor var jeg ikke så begejstret for at tage med. MEN det var en af de bedste turer jeg nogensinde har været på, dog skal jeg fortælle jer hvilket tøj i ihvertfald ikke skal tage med, på sådan en tur,

Undgå det dyre mærketøj

Du må under ingen omstændigheder tage dit nye designer tøj med, du skal kun vælge dit gamle aflagte tøj, da du nemt kan smide dette ud bagefter. Jeg valgte slevfølgelig at tage afsted med 3 forskellige tasker, og ingen af disse tasker har det særlig godt nu. Min calvin klein taske røg i mudret da vi pakkede ud, min lille fikse day taske blev godt gennemblødt og min dyre tiger of sweden taske fik jord på sig. Derfor må du ikke tage din designer tasker med, jeg bliver helt grædefærdig af at tænke på, hvad der skete med dem.

Husk at nyd turen

Jeg beklager mig meget, og det er mit eget problem, det var i bund og grund en rigtig god tur, men jeg var så dum at tage alt mit dyre tøj og tasker med. Derfor ville jeg skrive dette indlæg, så jeg håber du ikke laver den samme store fejltagelse. Jeg håber at du fik noget ud af dette indlæg, hvis du har kommentar, så skal du være velkommen til at skrive i nedenstående felt. Hav en god dag!